BURSA / YILDIRIM - Arif Nihat Asya İlkokulu

Nis

Mrt

Okulumuzda 2022 yılı 01-07 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında 04.03.2022 tarihinde saat 10:00'da ülke genelinde eş zamnlı olarak deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

BOSE KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN MANGALA TURNUVASINDA OKULUMUZU TEMSİL EDEN BİLAL TALHA BALLI BURSA İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER, KATKI VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI MÜDÜR YARDIMCIMIZ NURAL IŞIK'A, SINIF ÖĞRETMENİ SİNAN ÖZAY'A VE MUHAMMET KAYNAR ÖĞRETMENİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Telafide bende varım programı ve seneye yapılacak olan akademik, sosyal, kültürel ve  fiziksel etkinlikler için öğretmenler kurul toplantımızı gerçekleştirdik.

Haz

Telafide ben de varım programı okulumuzda açılacak, etkinlikler:

ÖĞRENMEYE HAZIRIM 1,2,3,4. sınıflar için.

Tematik İngilizce Konuşma 2,3,4. sınıflar için.

TOHUM 1. Sınıf okuma yazma etkinlikleri.

Zeka oyunları 1,2,3,4. Sınıflar için.

Etkinliklere katılmak için okula gelip veli izin dilekçesi doldurulması gerekmektedir.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tam 101 yıl önce çocuklara armağan etti.