BURSA / YILDIRIM - Arif Nihat Asya İlkokulu

Ock

"MIX WORKSHOP" e TWİNNİNG PROJESİ BAŞLADI.                                            Okulumuz öğretmenlerinden 2/E sınıfı öğretmeni Hayriye Demiraslan'ın kurucusu olduğu ve 2/B sınıfı öğretmeni Feyza Önel'in ortağı olduğu eTwinning projemiz başladı.

Projemizin amacı; 2023 Eğitim Vizyonu ışığında Tasarım ve Beceri Atölyeleri baz alınarak oluşturulan 6 atölye ve her atölyede 1 faaliyet olacak şekilde yürütülmesi hedeflenen beceri geliştirmeye yönelik uluslararası bir projedir. Matematik atölyesi, Masal atölyesi, Değerler Eğitimi atölyesi, Müzik atölyesi, Geri dönüşüm atölyesi, Stem atölyesi ile el becerilerini geliştirici, analitik düşünme, keşfetme, yaratıcı düşünme becerisini geliştirmeye yönelik atölyeler dışında  web 2.0 araçları kullanılarak teknolojiyi derslere entegre etmek hedeflenmiştir.

Öğrencilerimiz bu süreci hem eğlenerek hem de farklı deneyimler kazanarak tamamlayacaktır.

Ock