BURSA / YILDIRIM - Arif Nihat Asya İlkokulu

*İngilizce*:Cumartesi-Pazar

*Satranç*:Hafta içi öğleden sonra  *Drama:* Hafta içi öğleden sonra

*Halk Oyunları*:

Hafta içi hem sabah */* hem öğleden sonra

*Akıl ve Zeka Oyunları*:Hafta içi */* Hafta Sonu

Haftada 2saat */* Ayda 8 saat Ücreti: *150tl*

*Not*:Sadece Halk Oyunları kulübüne katılan öğrenciler için okulumuz öğrencisi olan  diğer kardeşlerden ücret alınmayacak,tek ögrenciden ücret alınacaktır.

15 Temmuz Destanı

15 Temmuz 2016 günü darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. Türk demokrasisini hedef alan bu hain girişim, Türk halkının demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumak için gösterdiği destansı direnişle geri püskürtülmüştür. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa dökülen Türk milletinin gösterdiği cesaret ve kararlılıkla elde edilen bu zafer, dünyada örneği olmayan bir ruh halini ve demokrasi bilincini ortaya koymaktadır. Zaferle sonuçlanan bu anlamlı direnişi ve mücadele ruhunu toplumsal hafızada her daim diri tutmak amacıyla “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  her yıl özenle hazırlanan çeşitli etkinliklerle anılmaktadır.

Haz

Okulumuz 1/B sınıf öğretmeni Feyza Önel ve 1/E sınıf öğretmeni Hayriye Demiraslan koordinartörlüğünde yürütülen "DON'T WASTE YOUR FUTURE" e-twinning projesi kapsamında suyun önemini anlatmak ve farkındalık oluşturmak amacı ile 22 Mart Dünya Su Günü kutlandı. Bu kapsamda "QUİLLİNG " etkinlikleri yapıldı.

Haz

OKUL ÖNCESİ YAZ OKULU DUYURUSU

İlgi yönetmelik gereğince; Okul Öncesi Eğitimden yararlanamayan ve  06 Şubat 2023 tarihli deprem felaketinden etkilenmiş okul öncesi çağdaki tüm çocuklar çocuklara yönelik, gelen talepler doğrultusunda “Okul Öncesinde Yaz Eğitimi” planlaması yapılacaktır. Talepte bulunmak isteyenler 23.06.20223 tarihine kadar okulumuza başvurabilirler.